Etiketler

My Secret Hotel - Kore Dizisi - 2014



Konusu : 
Kore'nin en lüks otellerinden birinde bir cinayet... Ve bu cinayetin tam ortasında bir aşk üçgeni...
Boşanmış bir çift, bir otelde düğün organizasyonların yapıldığı bölümün şefi ve bir damat olarak tekrardan karşılaşırlar. Bu arada otelde bir cinayet işlenir.
Yoo In-Na dizide, 7 yıl önce boşandığı eski kocası (Jin Lee-Han) ile yeni tanıştığı bir adam (Nam Goong-Min) arasında kalan, lüks bir oteldeki düğün organizasyonların yapıldığı bölümün şefi olan Nam Sang-Hyo karakterini canlandırıyor. O parlak bir kişiliğe sahip mükemmeliyetçi birisidir.
Jin Lee-Han dizide, ünlü bir mimar olan Koo Hae-Young karakterini canlandırıyor. Koo Hae-Young, Nam Sang-Hyo'nun (Yoo In-Na) eski kocasıdır. Onlar Koo Hae-Young'ın otele bir müşteri olarak geldiği zaman tanışır ve birbirlerini severek evlenirler. Ancak evlilikleri 100 gün kadar sürer.
Nam Goong-Min dizide, otelin yönetim müdürü ve Sang-Hyo'nun (Yoo In-Na) patronu olan Jo Sung-Gyeom karakterini canlandırmaktadır. Otelde yaşanan cinayet beraberinde kendi kişisel geçmişi ile ilgili bir kriz meydana getirir. O Sang-Hyo (Yoo In-Na) ve Eun-Joo (Lee Young-Eun) ile bir aşk üçgeni içerisindedir.
Lee Young-Eun dizide, otelde halkla ilişkiler yöneticisi olarak çalışan Yeo Eun-Joo karakterini canlandırıyor. O iş kariyerinde iddialı birisidir.

Bölüm Sayısı : 16
Tür : Dram, Romantik, Gizem, Komedi

(.*?)<\/div>#si',$metin,$al); echo $al[1]; } else { echo 'Hava durumu sunucusuna bağlanılamadı.'; } ?>